Artist talk om ædelmetal

Artist talk om ædelmetal

Hænder prydet med Sidsel Götke og Patricia Tinds smykker. Pressefoto

af Susanne Hviid

Susanne er cand. mag. i Fransk, Æstetik og Kultur og har bl.a. en fortid på DR. Nu er hun Sekretariatsleder i Kunsten Media Fonden, men er stadig tilknyttet designETC.

Artist talk: ÆSTETIK
8 mar kl 19-21.30

Dina Vejling
Brandts Passage 28
5000 Odense C

Onsdag den 8. marts afholder Dina Vejling en artist talk i sin butik i hjertet af Odense. Aftenens overskrift er ‘æstetik’, og gæsterne er ædelmetalformgiverne Sidsel Götke og Patricia Tind samt forfatter og digter Mikael Josephsen.

Artist talken indleder ikke blot forårets artist talk-program hos butiksindehaver Dina Vejling, men også udstillingen ÆSTETIK, som åbner dagen efter, torsdag den 9. marts.

I udstillingen vil man kunne opleve smykker af Sidsel Götke og Patricia Lind, som til daglig driver butikken ÆSTETIK på Frederiksberg i København. Her designer de konceptuelt og forsøger at vise, at hvert smykke rummer en historie. Ved onsdagens artist talk fortæller de om både materialer og arbejdsformer, samt hvad som inspirerer dem i deres designprocesser.

Kunsthåndværk tilsat poesi
Aftenen i Dina Vejlings butik for kunsthåndværk byder også på poesi, fremført af Mikael Josephsen. Han er forfatter bag flere anmelderroste udgivelser, senest digtsamlingen Knæk, som udkom sidste år.

Arrangementet starter kl. 19 og varer til kl. 21.30. Tilmelding er nødvendig og skal ske på: info@dinavejling.dk. Pris: 125 kr.

Kilde: Dina Vejling

Del artiklen

'Artist talk om ædelmetal'

Facebook