Residency i Washington

Residency i Washington

Halycon Arts Lab er et nyt internationalt residency i Washington, der skal fungere ligesom Statens Værksteder for Kunst og Håndværk. Foto: Charlotte Jul

af Susanne Hviid

Susanne er cand. mag. i Fransk, Æstetik og Kultur og har bl.a. en fortid på DR. Nu er hun Sekretariatsleder i Kunsten Media Fonden, men er stadig tilknyttet designETC.

Billedserie

Nyt residence-ophold: Halcyon Ars Lab Fellowship tilbyder unikt arbejdslegat for seks internationale kunstnere.

Det amerikanske residency-program Halcyon Ars Lab Fellowship udbyder et ni måneder langt arbejdslegat i Washington med mulighed for både faglig sparring og mentorordning. Under opholdet tilbyder Halcyon Ars Lab Fellowship også hjælp til bl.a. fundraising, markedsføring, netværk og samarbejde med andre kunstnere sammen med en introduktion til det amerikanske kunstmarked.

Residency-programmet er først og fremmest udviklet for kunstnere, der arbejder med projekter med en social effekt eller indsats – og udøvere, der gerne vil blive bedre til at lede kunstprojekter med et socialt sigte.
Værkstedsopholdet udbydes til seks internationale kunstnere og to amerikanske og løber fra den 1. oktober 2017 til den 30. juni 2018.

Deadline for ansøgning er den 4. maj.  2017

Kilde: Halycyon

Læs mere om opholdet her:

Halcyonhouse.org/arts-lab/apply

 

Del artiklen

'Residency i Washington'

Facebook