Frandsen Lighting

Det hele startede i 1968, hvor Benny Frandsen begyndte at designe lamper i sin nystartede kældervirksomhed. Samme år designede han Ball pendler og magnet væglamper, der i dag produceres som en af vores bedst sælgende serier.

Benny Frandsen har gennem årene vundet adskillige designpriser. Han har vundet priser ved det engelske Light Show Exhibition i 1987 og 1988 for serierne 3-line og Black & White.I 2000 blev Benny Frandsen tildelt Formlands designpris for det intelligente ophæng til glaspendlen KOBE og året efter for halogenserien FLYER.

50 år senere producerer Benny Frandsen stadig lamper. Han er grundlægger af Frandsen Group A/S, som består af Frandsen Retail A/S, som designer, producerer og sælger lamper til danske og internationale detailbutikker og –kæder, Frandsen Project, som producerer og udvikler specialdesignede belysningsløsninger til bl.a. hoteller og restauranter samt Verpan, som har produktions- og salgsrettighederne på en lang række af Verner Pantons ikoniske møbel- og lampedesigns.

Kilde: Frandsen Lighting

Del profilen

'Frandsen Lighting'

Facebook