Montana i fri form

Montana i fri form

Montana tilføjer et nyt reolsystem til deres populære portfolio. Montana Free, hedder det, designet af danske Jakob Wagner. Pressefoto

af Christina Bizzarro

Med kreative som akademiske kompetencer i rygsækken nyder designETC godt af Christina Bizzarros kompetente tilgang til det felt, hun selv er en del af som udøver, formidler og underviser.

Montana lancerer et nyt fritstående reolsystem, Montana Free, designet af Jakob Wagner. Montana Free udmærker sig ved sin store fleksibilitet og lever op til virksomhedens designfilosofi, der bygger på brugerens frihed til at forandre og sætte sit eget præg på møblet.

Montana Free er en hyldest til kreative mennesker, der ønsker at udtrykke sin unikke personlighed. Enkelt, og alligevel sofistikeret, og findes i en million unikke kompositioner. Free passer til alle boliguniverser. Vi leverer scenen, du spiller skuespillet.”

Sådan iscenesætter designeren bag, Jakob Wagner, sin nye reol Montana Free. Friheden består i, at det nye reolsystems 12 faste opstillinger kan variere i størrelse og funktion på utallige måder: Fra den helt enkle, lave to-hylder-høje bænk, der kan placeres under et vindue, til den store reolopstilling med seks hylder i højden, som fx kan fungere som en luftig og dekorativ rumdeler eller som monumental reol op af en væg.

Man kan udstyre Montana Free med stofplader, der kommer i otte forskellige farver, i stof fra Kvadrat. Pressefoto

Med de fleksible stofplader, der kan tilkøbes, er der mulighed for også at lege med farver og udtryk, skabe mindre rum, bryde og forandre reolens gennemsigtighed. Foranderlighed og fleksibilitet er således systemets helt store styrker.

Montana Free er opbygget af lakerede MDF-hylder, adskilt af tynde stager og giver et let svævende udtryk. Hylder og stager fås i fire lakfarver: New White, Fjord, China Red og Black. Desuden er panelerne beklædt med tekstilet Remix 2 fra Kvadrat og findes i farverne Purple, Stone, Grey, Natural, Rust, Lilac, Nude og Mustard.

Jakob Wagner har designet for både store danske og internationale brands, ligesom han har udstillet flere steder i udlandet og vundet adskillige internationale priser.

Kilde: Pressemeddelelse

Del artiklen

'Montana i fri form'

Facebook