Når den danske ambassade i Washington i fremtiden dækker op til sine gæster, kommer det til at se sådan her ud. Anrettede tallerkner serveres efterhånden, og der fungerer mellemlægsservietten perfekt – den dæmper nemlig lyden mellem tallerknerne. Foto: Ole Akhøj
Anne Fabricius Møllers middagsserviet, som kan foldes i utallige variationer. Foto: Ole Akhøj
Kathrine Kjeldsen Hansens kuvertsmør med navnet Bund og Top. Foto: Ole Akhøj
De fire retter – forret, suppe, hovedret og dessert. Foto: Ole Akhøj
Tora Urups vinkarraffel med duft-knop. Foto: Ole Akhøj
Anne Tophøjs organiske middagstallerken og Gurli Elbækgaards dæktallerken i stentøj. Foto: Ole Akhøj
Metha Stuart Wallaces
kaffe- og tekopper i stentøj. Bakken har Wednesday Architecture skabt. Foto: Ole Akhøj
Ane-Katrine von Bülows vaser i porcelæn. Foto: Ole Akhøj
Kathrine Kjeldsen Hansens farverige suppeskål på Anne Fabricius Møllers hør-mellemlægningsserviet. Foto: Ole Akhøj
Louise Campbells smørkniv og Pia Baastrups tallerken til kuvertbrød. Foto: Ole Akhøj
Anne Fabricius Møllers middagsservietter, Kirstine Kejser Jenbos salt og peber, Ane-Katrine von Bülows stager og Mette Marie Ørsteds serveringsfad. Foto: Ole Akhøj