![](https://designetc.dk/wp-content/uploads/sites/4/2017/02/mg-2159-1024x674.jpg)
Når den danske ambassade i Washington i fremtiden dækker op til sine gæster, kommer det til at se sådan her ud. Anrettede tallerkner serveres efterhånden, og der fungerer mellemlægsservietten perfekt – den dæmper nemlig lyden mellem tallerknerne. Foto: Ole Akhøj
![](https://designetc.dk/wp-content/uploads/sites/4/2017/02/mg-2149-1024x682.jpg)
Anne Fabricius Møllers middagsserviet, som kan foldes i utallige variationer. Foto: Ole Akhøj
![](https://designetc.dk/wp-content/uploads/sites/4/2017/02/mg-2120-682x1024.jpg)
Kathrine Kjeldsen Hansens kuvertsmør med navnet Bund og Top. Foto: Ole Akhøj
![](https://designetc.dk/wp-content/uploads/sites/4/2017/02/borddaekning-1024x681.jpg)
De fire retter – forret, suppe, hovedret og dessert. Foto: Ole Akhøj
![](https://designetc.dk/wp-content/uploads/sites/4/2017/02/mg-2168-682x1024.jpg)
Tora Urups vinkarraffel med duft-knop. Foto: Ole Akhøj
![](https://designetc.dk/wp-content/uploads/sites/4/2017/02/mg-2143-1024x682.jpg)
Anne Tophøjs organiske middagstallerken og Gurli Elbækgaards dæktallerken i stentøj. Foto: Ole Akhøj
![](https://designetc.dk/wp-content/uploads/sites/4/2017/02/mg-2174-1024x702.jpg)
Metha Stuart Wallaces
kaffe- og tekopper i stentøj. Bakken har Wednesday Architecture skabt. Foto: Ole Akhøj
![](https://designetc.dk/wp-content/uploads/sites/4/2017/02/mg-2129-1024x690.jpg)
Ane-Katrine von Bülows vaser i porcelæn. Foto: Ole Akhøj
![](https://designetc.dk/wp-content/uploads/sites/4/2017/02/mg-2138-1024x682.jpg)
Kathrine Kjeldsen Hansens farverige suppeskål på Anne Fabricius Møllers hør-mellemlægningsserviet. Foto: Ole Akhøj
![](https://designetc.dk/wp-content/uploads/sites/4/2017/02/mg-2124-1024x682.jpg)
Louise Campbells smørkniv og Pia Baastrups tallerken til kuvertbrød. Foto: Ole Akhøj
![](https://designetc.dk/wp-content/uploads/sites/4/2017/02/mg-2176-698x1024.jpg)
Anne Fabricius Møllers middagsservietter, Kirstine Kejser Jenbos salt og peber, Ane-Katrine von Bülows stager og Mette Marie Ørsteds serveringsfad. Foto: Ole Akhøj