To sofa-nyheder fra Eilersen

To sofa-nyheder fra Eilersen

Igennem mere end 50 år har Jens Juul Eilersen gjort sit til at forbedre komforten og æstetikken i private hjem, og nu gør han endnu et forsøg ved at tegne en sofa med dobbeltfunktion; sofa og seng. Pressefoto

af Redaktionen

Charlotte Jul, Stine Nørgaard Lykkebo og Susanne Hviid udgør tilsammen redaktionen på designETC, og denne artikel er blevet til i et samarbejde mellem vores forskellige kompetencer, blik og erfaring.

Eilersen lancerer to nye sofaer, begge tegnet af Jens Juul Eilersen. Mød Ash og Cocoon.

Komfort, kvalitet og funktionalitet – det er kodeordene for Eilersens nye sofaer Ash og Cocoon, der begge tager udgangspunkt i eksisterende modeller, men er tilpasset den moderne forbrugers behov for fleksibilitet i boligen.

Mørkegrøn Ash sofa fra Eilersen – enkel modernitet som sofa og seng. Pressefoto

Ash fungerer både som sofa og gæsteseng, så derfor er komforten øget i sædepuderne. Så kroppen kan finde samme hvile, næsten som i en seng. Ash er en videreudvikling af en af Jens Juul Eilersens største klassikere, Great Lift: Samme høje ryg, samme mulighed for tilvalg af puder, men i et enklere formsprog.

Cocoon Less Tall sofa fra Eilersen, der er en modificering af den eksisterende Cocoon– nu blot 10 cm. lavere. Pressefoto

Eilersens anden sofanyhed, Cocoon Less Tall, er en videreudvikling af en eksisterende model. Ti centimeter er alt, hvad Eilersen har ladet ændre i højden, men de ti centimenter gør, at sofaen bliver mere moderne i sit udtryk og lettere kan stå i midten af et rum.

Jens Juul Eilersen har tegnet begge sofaer, så de taler til de forskellige sanser, og kan modelleres og sammensættes på kryds og tværs af tekstiler og farver.

 

Del artiklen

'To sofa-nyheder fra Eilersen'

Facebook