Hans Alf Gallery

Galleriet repræsenterer en blanding af etablerede og håbefulde, mandlige og kvindelige, danske og internationale kunstnere, der tilsammen tegner Hans Alf Gallerys profil og understøtter en erklæret vision om at promovere stærk og visionær samtidskunst i Danmark såvel som internationalt.Read more

Info

Hans Alf Gallery

Holbergsgade 8
1057 København K

Tilgængelighed:
Niveaufri adgang – nej
Handicaptoilet – nej
Gratis for ledsager – ja

Contact

+45 25 75 10 57

tirs-fre: 12-18
lør: 12-15 og efter aftale.

Gratis entré

Hans Alf Gallery er et københavnsk galleri med fokus på dansk og international samtidskunst.

Galleriet repræsenterer en blanding af etablerede og håbefulde, mandlige og kvindelige, danske og internationale kunstnere, der tilsammen tegner Hans Alf Gallerys profil og understøtter en erklæret vision om at promovere stærk og visionær samtidskunst i Danmark såvel som internationalt. Galleriet koncentrerer sig hovedsageligt om figurativ samtidskunst med særlig vægt på oliemaleri, skulptur og tegning.

Hans Alf Gallery ønsker at præsentere det danske publikum for kunst af international klasse og samtidig promovere dansk kunst internationalt. Det sidste afspejler sig især i galleriets bestræbelser på at deltage i anerkendte, internationale kunstmesser og i den fortsatte dialog og udveksling med museer og samlere fra hele verden.

Kilde: Hans Alf Gallery

Del

'Hans Alf Gallery'

Facebook