KunstCentret Silkeborg Bad

KunstCentret Silkeborg Bad er en international kunsthal med skiftende udstillinger samt en permanent kunstsamling i parken. Museet afholder mange temaudstillinger og udstiller udelukkende professionelle kunstnere.Read more

Info

KunstCentret Silkeborg Bad

Gjessøvej 40
8600 Silkeborg

Contact

+45 86816329

Marts:
Tirs-fre 11-16
Lør-søn 11-17

April:
Tirs-søn 10-17

Entré til udstillinger
Under 18 år: Gratis entré

KunstCentret Silkeborg Bad er en international kunsthal med skiftende udstillinger samt en permanent kunstsamling i parken.

Vi afholder mange temaudstillinger og udstiller udelukkende professionelle kunstnere. KunstCentret Silkeborg Bad lægger vægt på at skabe rum for tværfaglighed og dialog mellem kunst fra forskellige egne i verden.

Udstillingerne på Silkeborg Bad kan have international eller regional relevans, og kunstcentret viser både ”brede” og ”smalle” udstillinger. Silkeborg Bads forbindelse med de grønne omgivelser og stedets historie som kurbad har en stor betydning for kunstcentret.

Kunstcentret har skabt en stor skulptursamling i omgivelserne, der løbende skiftes ud og udfordrer de besøgendes møde med naturen. Ligeledes har kunstcentret etableret en permanent, dokumentarisk udstilling om det kursted, bygningerne rummede inden omdannelsen til kunstcenter fra 1996.

Kilde: KunstCentret Silkeborg Bad

Del

'KunstCentret Silkeborg Bad'

Facebook