Munkeruphus

Munkeruphus er et udstillingssted beliggende ud til Øresund mellem Gilleleje og Dronningmølle. Fra 1958 til 1986 var Munkeruphus arbejdssted og hjem for den anerkendte kunstner Gunnar Aagaard Andersen (1919-1982).Read more

Info

Munkeruphus

Munkerup Strandvej 78
3120 Dronningmølle

Contact

+45 49717906 kunst@munkeruphus.dk

Lukket til 24 marts
Herefter:
Tors-fre 12-17
Lør-søn 11-17

Café og butik følger husets åbningstider.
Munkeruphus har lukket mellem hver udstilling.

Voksne: 75 kr.
Senior (+67 år): 55 kr
Studerende: 50 kr.
Børn under 18 år: Gratis
En voksen + et barn: 65 kr.
Grupper over 8 personer, pr. person: 55 kr.
Fællesbillet med Rudolph Tegners Museum: 110 kr.
Årskortindehaver af andre Kunsthaller: 50%
Medlemmer af Munkeruphus’ Kunstvenner: Gratis
Der er gratis adgang til butik og café.

Munkeruphus er et udstillingssted for samtidskunst i en fredet bygning beliggende i naturskønne omgivelser og ud til havet i Nordsjælland. Munkeruphus har de seneste år haft et dedikeret fokus på sammenflette kunst, natur og læring.

Med afsæt i husets historie som tidligere kunstnerhjem for hybridkunstneren Gunnar Aagaard Andersen samt stedets varierende og rige natur med både have, park og strand er kunstinstitutionens virke fordelt på to ben:

Dels en kunsthal der producerer og formidler skiftende udstillinger med kunst, arkitektur og design af såvel unge talenter som mere etablerede kunstnere fra ind- og udland, der arbejder på tværs af kunstarterne og med samme eksperimenterende tilgang som Aagaard Andersen.

Dels et udendørs oplevelses- og læringsrum i den tilstødende Munkerup Park i form af et kunst- og naturlaboratorium for børn og unge, hvor lokale skoleelever inddrages i kreative undervisningsforløb og arbejder sammen med professionelle kunstnere og naturvejledere.

Programmet for udstillingssted og udeskole suppleres med offentlige arrangementer i form af foredrag, artist talks, omvisninger, performances, workshops, debatter, fællesmiddage m.m.

For info om udstillinger og kommende arrangementer besøg www.munkeruphus.dk

Kilde: Munkeruphus

Del

'Munkeruphus'

Facebook