Fiskars lancerer fire nyheder i Rotisser-serien

Fiskars lancerer fire nyheder i Rotisser-serien

Fiskars har lanceret fire nye pander og kaseroller i den velkendte Rotisser-serie. Pressefoto

af Charlotte Jul

Charlotte Jul er cand.mag og chefredaktør på designETC. De sidste 17 år har hun formidlet området for design og kunsthåndværk kunstnerisk som kommercielt i tekster, artikler og via iværksætterportalen items.nu, som hun startede i 2001.

Billedserie

Den for mange velkendte pande fra Fiskars får nu følgeskab af fire andre kollegaer i serien; en kaserolle, en gryde, en sauterpande og et stegefad.

Rotisser er navnet på Fiskars grydeserie, der fusionerer robust køkkengrej med moderne teknologi. Serien udmærker sig ved at at have Optiheat-teknologi, der slår fra ved 230 grader på induktion og dermed forhindrer pander og gryder i at overophede. Optiheat-teknologien sikrer således en optimal stegetemperatur og forlænger pander og gryders levetid i forhold til almindelige pander og gryder, der ofte bliver for varme og dermed slået ud af kurs.

Pander og sauterpanden har Optiheat-teknologi, der automatik slår fra ved 230 grader på induktion – og dermed forhindrer panden i at overophede. Pressefoto

Optiheat-teknologien virker kun på induktion, men Rotisser-serien kan benyttes på alle andre kogezoner. Derudover er serien fremstillet med en særlig tyk bund, der sikrer hurtigere opvarmning, men samtidig bruger mindre energi.

Seks modeller findes der nu i Rotisser-serien fra Fiskars. Pressefoto

Rotisser-serien er gryder og pander i kvalitetsaluminium og stål med slip-let-belægning. De er skabt i et design, der tåler at blive sat direkte på bordet. De fire nye versioner er en kasserolle, en sauterpande, en gryde og et stegefad – alle med låg, der føjer sig til de to eksisterende stegepander.

Kilde: Pressemeddelelse

Priser fra 899,95 kr.
Fiskars.dk

Del artiklen

'Fiskars lancerer fire nyheder i Rotisser-serien'

Facebook