Lisbeth Friis’ nye tæpper

Lisbeth Friis’ nye tæpper

Lisbeth Friis' nye tæppe-serie for Fabula Living hedder Lotus. Pressefoto

af Redaktionen

Charlotte Jul, Stine Nørgaard Lykkebo og Susanne Hviid udgør tilsammen redaktionen på designETC, og denne artikel er blevet til i et samarbejde mellem vores forskellige kompetencer, blik og erfaring.

Tekstildesigner og væver Lisbeth Friis kan noget med tern, striber, farver og kvaliteter. Det har hun bevist gennem sit lange og solide bagkatalog. Nu er hun aktuel med nye tæpper for Fabula Living.

Mørkeblå, akvamarin, grå og mahogni er de gennemgående farver i Fabula Livings nye ternede tæppeserie Lotus.

Lotus fås i fire farvestillinger: blå/sort, blå/mahogni, grå/sort, grå/mahogni og koster fra 6.999 kr. Pressefoto

Den foranderlige natur og dens materialer har inspireret den danske væver til at designe tern, der er så fine i deres struktur, at de fire farver smelter ind i hinanden med en tredimensionel effekt til følge.

Lotus er skabt i uld og hør og sender referencer til modens tweed. Pressefoto

Lotus er skabt i bløde new zealandske uldgarner og solide hørtråde, der er vævet ind i hinanden. Lotus er en twillvævet kvalitet, der giver et slankt tæppe vævet på en stærk kæde af bomuld, som udover at sikre dets form, også giver lang holdbarhed.

Tæpperne er håndvævede i Indien og fås i to standardstørrelser eller i specialmål.

Lisbeth Friis har desuden designet en hel kollektion af tæpper for Fabula Living, der alle har den grafiske enkelhed og gennemarbejdede taktile stoflighed til fælles.

 

Del artiklen

'Lisbeth Friis' nye tæpper'

Facebook