Paris på væggen

Paris på væggen

NOUVEAU PIN opslagstavler fra PLEASE WAIT to be SEATED lanceres i blå og bordeaux. Pressefoto

af Redaktionen

Charlotte Jul, Stine Nørgaard Lykkebo og Susanne Hviid udgør tilsammen redaktionen på designETC, og denne artikel er blevet til i et samarbejde mellem vores forskellige kompetencer, blik og erfaring.

NOUVEAU PIN opslagstavlerne fra det danske designbrand PLEASE WAIT to be SEATED henter sin inspiration fra Paris’ gader og boulevarder og lanceres nu i to nye farver.

Måske kom inspirationen, mens designteamet sad på Montmartre eller et andet højt punkt i Paris og betragtede byen og dens stramme grid af gader og brede boulevarder. All the way to Paris, som står bag opslagstavlerne for PLEASE WAIT to be SEATED vedkender sig i hvert fald deres frankofile afsæt med både Napoleon og byarkitekten Haussmann i tankerne.

NOUVEAU PIN i rød udgave med messingkanter. Pressefoto

Det var Haussmann, der for knap 200 år siden forvandlede Paris til en moderne storby, da han tegnede en stram og konsekvent byplan med rette linjer og akser, som han lod føre sammen på den nuværende Place Charles de Gaulle. Og det er den samme stringens, som kendetegner NOVEAU PIN opslagstavlerne, der nu lanceres i mørkeblå og rød tekstil med en ramme belagt med messing eller i pulverlakeret mørkeblåt stål.

All the way to Paris, der står bag designet, arbejder i krydsfeltet mellem art direction, grafisk design og produktdesign. Designstudiet har base i København og er grundlagt i 2005 af Tanja Vibe og Petra Olsson.

Tavlerne fås i tre forskellige størrelser, afstemt efter hinanden, så de kan kombineres og hænges på forskellige måder. Priser fra kr. 1.195,-

Pleasewaittobeseated.dk
Allthewaytoparis.com

Del artiklen

'Paris på væggen'

Facebook