Redaktionssekretær i privat løntilskud søges

Redaktionssekretær i privat løntilskud søges

designETC og nyt magasin for scenekunst søger dygtig redaktionssekretær.

af Stine Nørgaard Lykkebo

Skribent og tidligere redaktionssekretær for kunsten.nu.

Har du kendskab til design/kunsthåndværk og scenekunst? Så er du måske interesseret i at arbejde med udvikling af to nye webbaserede magasiner, som vi lancerer i år. Arbejdspladsen er i København.

Stillingen er en privat løntilskudsstilling i 6 måneder med mulighed for yderligere 6 måneders ordinær ansættelse.

Vi har allerede lanceret vores nye webmagasin designETC om kunsthåndværk og design, der bringer anmeldelser, interviews, portrætter og baggrundsstof om området med den kritiske og vurderende formidling som kerne.

Senere i 2017 vil vi lancere et tilsvarende webmagasin om scenekunst.

Som redaktionssekretær er du webmagasinernes administrative anker. Du er ansvarlig for kommunikationen udadtil, for produktion af nyheder til sitet, webredigering af tekster og billeder samt nyhedsbrev, Facebook og Instagram.

I forhold til designETC vil du som redaktionssekretær også være redaktørens primære sparringspartner, både i forhold til prioritering af relevant indhold og af, hvad der foregår på feltet. Derfor vil kandidater med indsigt i området for design og kunsthåndværk blive prioriteret.

Vi forestiller os, at du har en akademisk eller kommunikativ baggrund og er vant til at arbejde selvstændigt. Derudover er det vitalt, at du ved, hvor kommaerne skal sættes. Ved, hvordan du håndterer et CMS-system som WordPress og er vant til at arbejde med billeder og kan skrive en velformuleret og interessant tekst.

Send en kort ansøgning samt dit CV til info@designetc.dk
Ansøgningsfrist er torsdag 9. februar 2017.

Stillingen løber fra 1. marts 2017.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at ringe til redaktionssekretær Stine Nørgaard Lykkebo på 3155 5313.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del artiklen

'Redaktionssekretær i privat løntilskud søges'

Facebook