Stilleben åbner nyt mini-varehus

Stilleben åbner nyt mini-varehus

Pressefoto

af Stine Nørgaard Lykkebo

Skribent og tidligere redaktionssekretær for kunsten.nu.

Lørdag den 21. januar slår designbutikken Stilleben dørene op til et 300 m2 stort mini-varehus i Frederiksborggade 22. Universet bliver det samme, som vi kender det fra Stilleben, bare større og med plads til flere møbler og fordybelse.

“Vi har længe haft lyst til at give vores kunder en oplevelse, som er meget mere end shopping.”

Sådan lyder det i pressemeddelelsen fra de to keramikere og iværksættere Jelena Nordentoft og Ditte Reckweg, der med butikken Stilleben, som de sammen etablerede i Kompagnistræde tilbage i 2002, har vist, at håndplukket kunsthåndværk og design har sin gang på jord,

Her femten år efter åbner de op i større lokaler lige ved Torvehallerne med samme kuraterede udvalg fra etablerede såvel som upcoming designere samt produkter fra eget design.

Jelena Nordentoft fortæller:

”I den nye butik kan man finde planter, møbler og opbevaring, røre ved tapeter og tekstiler, købe maling til væggen eller finde det helt rigtige grafiske print. Man skal kunne bladre i bøger og magasiner eller fordybe sig i en særlig køkken- eller stuestemning.”

Det nye store butikslokale i Frederiksborggade vil blandt andet huse flere større møbler, og i den sammenhæng har Stilleben allieret sig med møbelproducenterne Skagerak og PLEASE WAIT to be SEATED.

Butikken i Niels Hemmingsens Gade vil fortsat eksistere og fremover i højere grad specialisere sig i smykker og mindre ting til hjemmet.

Kilde: Stilleben

Del artiklen

'Stilleben åbner nyt mini-varehus'

Facebook