Cecilie Manz’ badeværelse

Cecilie Manz’ badeværelse

Pressefoto

af Redaktionen

Charlotte Jul, Stine Nørgaard Lykkebo og Susanne Hviid udgør tilsammen redaktionen på designETC, og denne artikel er blevet til i et samarbejde mellem vores forskellige kompetencer, blik og erfaring.

Billedserie

Den tyske producent Duravit er teamet op med Cecilie Manz for at skabe badeværelsesserien Luv, der er oplagt til små som store rum.

Den tyske producent Duravit er teamet op med Cecilie Manz for at skabe badeværelsesserien Luv, der er oplagt til små som store rum.

En skål fyldt med vand på et simpelt bord var det billede Cecilie Manz fik i hovedet, da hun begyndte at tegne, og badeværelses-serien Luv, tog afsæt derfra.

Luv er en oplagt serie til små badeværelser, hvor seriens forskellige moduler er lette at tilpasse. Pressefoto

Luv-serien, designet af Cecilie Manz, er skabt med fleksibilitet og funktionalitet som bærende fundament. De slanke håndvaske med tilhørende spejle passer perfekt ind i små indhak, og sammen med det matchende badeværelsesmøbel med skuffer giver det ekstra opbevaringsplads.

Den enkle konsol med vasken ovenpå matcher Cecilie Manz’ første billede, da hun begyndte at tegne på serien. Pressefoto

Konsolen med vask og rundede hjørner er tro mod det oprindelige billede af skålen på et bord, men fungerer samtidig som opbevaring, trods det enkle udtryk.

Serien er både rund og skarp, douce og klinisk, funkionel og æstetisk i vanlig Cecilie Manz-no-nonsense-stil. Serien fungerer i små som store badeværelsesmiljøer og består af både vaske – med og uden konsol – badekar og spejle. Duravit er tysk og et af verdens førende brands på sit felt med eksport til 130 lande.

Del artiklen

'Cecilie Manz' badeværelse'

Facebook